Jokainen kuolee joskus. Jotkut kuolevat aikaisemmin, jotkut kuolevat oman käden kautta mutta jokatapauksessa jokainen kuolee joskus. Tämä yksinkertainen fakta vaikuttaa olevan meille suomalaisille erityisen hankala sillä viime päivinä televisio ja tiedotusvälineet ovat jeesustelleet siitä miten asiat ovat.

Ihan kuin emme tietäisi.

Sillä ei ole v-ttuakaan väliä miten asiat ovat vaan se, että niille ei tehdä yhtään mitään. Minun syvästi rakastamani Tukiasema (www.tukiasema.net niille teletapeille jotka haluavat nähdä jotain typerää) on viimeisen vuoden aikana kasvattanut ihmisten egoja ja täysin turhaa kaistatilaa on hukattu outojen ja bizarrien - lyhyesti todettuna epätoivoisten itsemurhasuunnitelmien kanssa peuhaamisesta.

Aika lopettaa moinen potaska. Kuusi kerrosta. Juna. Luoti. Ei itsemurha niin monimutkainen juttu ole ja sen vatvominen onko se moraalisesti oikein vai väärin omaa kaksi vastausta jotka kummatkin voidaan osoittaa tosiksi. Itsemurhan tiimoilla tapahtuva masturbaatio näppäimistön kautta ei omaa mitään järkevää tarkoitusta. Sana masturbaatio on käytössä siksi, että itsemurhan perusteleminen itselle on suunnilleen yhtä älyllistä puuhaa kuin masturbaatio.

Olen puhunut.